Priser på flytning
i Odder

PRISER-PA-FLYTNING-I-ODDER-body-img

Priser på flytning i Odder

At få et klart overblik over priser på flytning i Odder kan være lidt af en jungle. Måske er du undervejs i din søgning stødt på hjemmesider, hvor du præsenteres for 3-4 tilbud på din flytning – ofte på baggrund af indtastning af nogle få og sparsomme oplysninger.

Du  får herefter muligheden for at acceptere det umiddelbart mest fristende tilbud.Ditflyttefirma.dk er skeptisk over denne fremgangsmåde. Vi forstår ikke helt, at man tør overlade sit dyrebare indbo til mennesker, man aldrig har mødt eller talt med.

Samtidig har vi hørt en del skrækhistorier om flytninger, der endte med at blive meget dyrere end først antaget. Ofte “glemmer” disse tilbudsgivere at tage højde for tillæg for trapper, ekstra flyttekasser og afstand til pålæsningssted m.v. Og en isoleret set lav timepris er ikke meget værd. hvis det endelige timeforbrug viser sig at være unødig højt.

Hos Dit Flyttefirma opererer vi med faste og gennemskuelige priser på flytning i Odder. Og så lægger vi vægt på en fornuftig planlægning af din flytning. Vi møder op hos dig til et gratis og uforpligtende eftersyn, hvor vi samtidig foretager en professionel vurdering af flytteopgavens omfang. Dette eftersyn danner basis for en fast pris på flytningen.

Ring eller skriv til Stig Din Flyttemand i Odder

Flotte anmeldelser på Trustpilot
9,5 Fremragende

Du er sikkert nysgerrig efter at kende prisen på flytning i Odder. Hos Dit Flyttefirma laver vi som nævnt helst en fast pris på din flytteopgave. Det kalder vi Totalflyt.

Mindre opgaver eller hasteopgaver udføres på timeafregning,

Disse opgaver udføres af 2 mænd og 1 flyttevogn til en pris af 950 kr. pr. time ex. moms.

Der afregnes, fra vognen kører fra vores lager i Aarhus, til vognen er tilbage igen. Min. 2 timer.