Flytning i Odder - Totalflyt - gratis tilsyn & tilbud

Flyttefirma-i-Odder-body-img

Vælg et pålideligt og ansvarsfuldt Odder flyttefirma til din flytning

Erfaringen tæller, når det handler om flytning i Odder. Ditflyttefirma.dk har fungeret som flyttefirma i Odder siden 1996, og derfor har vi den nødvendige erfaring. Samtidig er det din garanti for kvalitet, seriøsitet og pålidelighed. Vores velholdte flyttebiler er et kendt syn i gadebilledet i Odder, hvor vi udover flytninger for private og virksomheder også står for transport og distributionskørsel samt kurerkørsel i såvel ind- som udland. Flytning er helt klart en tillidssag. Når du vælger det lokale flyttefirma i Odder – ditflyttefirma.dk – er du sikker på at din flytning er i trygge hænder. Vi har respekt for dine værdifulde ejendele og behandler altid flyttegods med den største omhyggelighed. Naturligvis har vi alle moderne tekniske hjælpemidler til rådighed. Det er med til at sikre, at din flytning går problemfrit. Naturligvis har det også betydning, at vi har Odders dygtigste og mest imødekommende medarbejdere. Hos os vil du helt sikkert kunne mærke en forskel.

Ring eller skriv til Stig Din Flyttemand i Odder

Flotte anmeldelser på Trustpilot
9,5 Fremragende

Flyttefirma-i-Odder-body-img-1

Var stolte over vores vognpark der udelukkende består af nye og nyere, topvelholdte biler. Vi passer godt på vores materiel – det er med til at minimere risikoen for unødige forsinkelser og samtidig øver sikkerheden omkring håndtering af dit flyttegods.

Vi mener, at forberedelsen af en flytning er alfa og omega. Vi har konstateret, at det på forskellige sider på internettet er muligt at indhente flyttetilbud fra 3-4 flyttefirmaer – blot ved at udfylde en formular med 6 felter. Det finder vi hos dit flyttefirma i Odder ikke seriøst. Hvordan kan man give en pris på en flytning, som man ikke kender detaljerne for? Intet under, at alt for mange flytninger munder ud i konflikter samt krav om merbetalinger m.v.

Vi har valgt at gribe det anderledes an. Vi har en helt unik service omkring din flytning i Odder. Vi tilbyder at aflægge dig et besøg for at vurdere det reelle omfang af din flytning. I samråd med dig gennemgår vi flytningens faser og de forventninger, du har til din flytning.

På baggrund heraf vil vi herefter kunne give dig et favorabelt og absolut bindende tilbud på netop din flytteopgave. Prisen holder 100 %. Det kalder vi fair flytning.

Du er sikkert nysgerrig efter at kende prisen på flytning i Odder. Hos Dit Flyttefirma laver vi som nævnt helst en fast pris på din flytteopgave. Vi kaldet det Totalflyt. Mindre opgaver eller hasteopgaver udføres på timeafregning,

Disse opgaver udføres af 2 mænd og 1 flyttevogn til en pris af 950 kr. pr. time ex. moms.

Der afregnes fra vognen kører fra vores lager i Aarhus, til vognen er tilbage igen. Min 2 timer.